Specialisatie BTW

Afdrukken

Nijmegen: zelfstandige BTW specialist (ref.nr: 8020)

Zelfstandige BTW specialist
Onze opdrachtgever is een accountants en belastingadviesorganisatie met regionale kantoren. Naast de nationale markt zijn zij ook internationaal actief. Deze organisatie behoort niet tot de big 5. Maar doet zeker niet onder aan hun niveau. Vanwege hun groei willen ze uitbreiden met een eigen BTW adviespraktijk. Voor het opzetten van deze BTW praktijk zijn zij opzoek naar een ervaren en zelfstandige BTW specialist.

Voor meer informatie over deze functie kunt u ons bellen of e-mailen

Afdrukken

Barneveld: Zelfstandige BTW adviseur (ref.nr: 8019)

Zelfstandige BTW adviseur
Onze opdrachtgever is een middelgroot accountants- en belastingadviesorganisatie. Voor het opzetten en uitbreiden van hun BTW team zoeken zij een ervaren en zelfstandige BTW adviseur.

Voor meer informatie over deze functie kunt u ons bellen of e-mailen

Afdrukken

Amersfoort: BTW specialist (ref: 8018)

Ervaren BTW specialist
Onze opdrachtgever behoort tot een van de middelgrote accountants- en belastingadvieskantoren. Voor het opzetten van een eigen BTW praktijk zijn zij opzoek naar een BTW specialist met ruime ervaring.

 

Voor meer informatie over deze functie kunt u ons bellen of e-mailen.
Afdrukken

Utrecht: manager BTW vastgoed (ref: 8017)

Senior BTW specialist vastgoed
Onze opdrachtgever is een maatschap van belastingadviseurs, advocaten en notarissen. Hun fiscale afdeling richten zich met name op de vastgoedpraktijk. Kenmerkend van dit kantoor is het hoogwaardige advies niveau, korte communicatielijnen en een persoonlijke no-nonsense benadering


Voor meer functie informatie kunt u ons bellen of e-mailen

Afdrukken

Arnhem: ervaren BTW specialist (8016)

Zelfstandige BTW specialst

Onze opdrachtgever is een accountants- en belastingadviesorganisatie met meerdere vestigingen in Nederland. Ze richten zich met name op ondernemingen uit het midden bedrijf waaronder ook veel familiebedrijven. Naast de nationale markt zijn zij ook actief op de internationale markt. De sfeer binnen deze organisatie is informeel, persoonlijk en laagdrempelig.

 

Bel of mail ons voor meer informatie over deze vacature

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.?subject=ervaren%20BTW%20specialist%20%28ref:8016%29" target="_blank">

Reageer

Naam 
Telefoonnummer 
Email adres 
Opmerkingen 
Bestand bijvoegen 
Vul het volgende in seugiq Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie van deze mail