Afdrukken

Rotterdam: BTW specialist (ref: 8001)

Senior/partner niveau ruime ervaring als BTW specialist
Onze opdrachtgever is een accountants- en belastingadviesorganisatie met meerdere vestigingen in Nederland. Ze richten zich met name op ondernemingen uit het midden bedrijf waaronder ook veel familiebedrijven. Naast de nationale markt zijn zij ook actief op de internationale markt.

De sfeer binnen deze organisatie is informeel, persoonlijk en laagdrempelig

Functieomschrijving

Binnen hun landelijke adviesgroep BTW zijn circa vijftien BTW- specialisten werkzaam die cliënten optimaal adviseren bij hun complexe BTW-vraagstukken. Zij kenmerken zich door hun praktische, doelgerichte en betrokken aanpak en werken nauw samen met de collega-accountants en fiscalisten Om een goede samenwerking met collega's en cliënten te bewerkstelligen, hebben zij gekozen voor een regionale vertegenwoordiging van onze BTW team. Om hun groeiambities te bereiken zijn wij voor hun op zoek naar: (Aankomend) Partners -BTW-adviespraktijk,

Werkzaamheden

Je treedt op als volwaardig gesprekspartner voor hun cliënten inzake hun BTW-problematiek en bent in staat een belangrijke commerciële en inhoudelijke bijdrage te leveren aan de groei van hun BTW-praktijk. Tevens ben je direct aanspreekpunt en vraagbaak voor hun accountants en fiscalisten. Verder heb je een leidende rol bij de coördinatie en aansturing van de landelijke BTW-groep. Hierbij weet je jouw collega's met je kennis, ervaring en persoonlijkheid te enthousiasmeren en te coachen in hun persoonlijke en vakinhoudelijke groei.

Functie vereisten

Je beschikt over een universitaire opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht. Je hebt ruime ervaring op het gebied van BTW-advisering en streeft altijd naar adviezen van een vaktechnisch hoog niveau, zonder de praktische toepasbaarheid en de klantvraag uit het oog te verliezen. Hiertoe verwachten wij een goed analytisch vermogen, goede communicatieve vaardigheden en een dienstverlenende instelling. Verder zie je het uitbouwen van een praktijk als een uitdaging, beschik je over goede commerciële vaardigheden en heb je op dit gebied een bewezen "track-record".

Doorgroei mogelijkheden

Zij bieden een positie aan de top van onze organisatie en zijn voor deze positie alleen op zoek naar talent. Afhankelijk van je ervaring en competenties kan benoeming tot partner op korte termijn plaatsvinden. Dit is afhankelijk van je performance op het gebied van commercie, vaktechniek en management.

 


Reageer

Naam 
Telefoonnummer 
Email adres 
Opmerkingen 
Bestand bijvoegen 
Vul het volgende in pynoud Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie van deze mail