Amsterdam: Hoofd aangiften praktijk (ref:2034

Hoofd aangiften praktijk
Onze opdrachtgever is een snelgroeiende organisatie van accountants en belastingadviseurs. Het is een jong en ambitieus kantoor dat zijn cliënten optimale ondersteuning biedt met een breed scala aan (advies)diensten. Hun bedrijfscultuur stimuleert intern de professionele ontwikkeling van hun medewerkers en extern een efficiënte dienstverlening aan cliënten.

Werken bij deze opdrachtgever betekent kiezen voor een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Met een groei van ruim 17% behoren zij tot een van de snelst groeiende accountantskantoren in de Randstad. Daarmee bieden zij dus volop mogelijkheden voor talenten.

Het zelfstandig ondernemen vormt bij hun een kernwaarde hiermee creëer je jouw eigen carrièrepad. In een rap tempo krijgt een beginnend assistent verantwoordelijkheden en zelfstandigheid. Al na enkele jaren zijn er mogelijkheden voor leidinggeven en klantverantwoordelijkheid. Hun primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Ze zijn vooral op zoek naar flexibele mensen, die graag kwaliteit leveren en gevoel hebben voor sociale verhoudingen. Het wordt zeer gewaardeerd als je naast je werk ook andere interesses hebt. Kortom: als je actief in het leven staat, ben je zeker welkom bij hun.

Functie omschrijving:

Zelfstandig verantwoordelijk voor de aangiften praktijk. Het begeleiden, managen en controleren van assistenten. Het samenstellen van complexe aangiften

 

Functie niveau: HBO of FB

Functie eisen:
Ben je zelfstandig, kun je leiding geven n heb je een ondernemersmentaliteit, ambitie, doorzettingsvermogen én een commerciële instelling, dan willen wij graag kennis met je maken. Wij zoeken naar ervaren medewerkers met een fiscaal - economisch achtergrond zoals HEAO Fiscale Economie, universitaire studie Fiscaal Recht/ Fiscale Economie of Federatie Belastingadviseur of een aantoonbare gelijkwaardige praktijkopleiding.

 

 

Persoonlijke eigenschappen:

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Ambitie
  • Ondernemersmentaliteit
  • Doorzettingsvermogen
  • Humor
  • zelfstandig

Aantal werkuren (week):40

Reageer