Amsterdam: Junior aangifte medewerker (ref:2035)

Junior aangifte medewerker (3x)

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende organisatie van accountants en belastingadviseurs. Het is een jong en ambitieus kantoor dat zijn cliënten optimale ondersteuning biedt met een breed scala aan (advies)diensten. Hun bedrijfscultuur stimuleert intern de professionele ontwikkeling van hun medewerkers en extern een efficiënte dienstverlening aan cliënten.

Werken bij deze opdrachtgever betekent kiezen voor een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Met een groei van ruim 17% behoren zij tot een van de snelst groeiende accountantskantoren in de Randstad. Daarmee bieden zij dus volop mogelijkheden voor talenten.

Het zelfstandig ondernemen vormt bij hun een kernwaarde hiermee creëer je jouw eigen carrièrepad. In een rap tempo krijgt een beginnend assistent verantwoordelijkheden en zelfstandigheid. Al na enkele jaren zijn er mogelijkheden voor leidinggeven en klantverantwoordelijkheid. Hun primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Ze zijn vooral op zoek naar flexibele mensen, die graag kwaliteit leveren en gevoel hebben voor sociale verhoudingen. Het wordt zeer gewaardeerd als je naast je werk ook andere interesses hebt. Kortom: als je actief in het leven staat, ben je zeker welkom bij hun.

 

Functie omschrijving:

Het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting, omzetbelasting en vennootschapsbelasting.

 

Functie niveau: HBO of FB

 

Wat zij bieden
Als Aangiftemedewerker stel je zelfstandig aangiften inkomstenbelasting, premie volksverzekeringen en aangiften vennootschapsbelasting op. Je verzorgt de correspondentie met relaties en Belastingdienst, zoals het opstellen van bezwaarschriften Belastingdienst en relaties informeren over belastingaanslagen. Je bent het aanspreekpunt voor de beginnende Assistent Accountants op het gebied van fiscale zaken.

 

Functie eisen:
Heb je een ondernemersmentaliteit, ambitie, doorzettingsvermogen én een commerciële instelling, dan willen wij graag kennis met je maken. Wij zoeken naar nieuwe medewerkers met een fiscaal - economisch achtergrond zoals HEAO Fiscale Economie, universitaire studie Fiscaal Recht/ Fiscale Economie of Federatie Belastingadviseur of een aantoonbare gelijkwaardige praktijkopleiding.

 

Functie pre's:

Affiniteit en ervaring met aangiften

 

Persoonlijke eigenschappen:

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Ambitie
  • Ondernemersmentaliteit
  • Doorzettingsvermogen
  • Humor

 

Aantal werkuren (week):40

Reageer

Naam 
Telefoonnummer 
Email adres 
Opmerkingen 
Bestand bijvoegen 
Vul het volgende in ddlfuz Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie van deze mail