Specialisatie LB

Afdrukken

Amsterdam: Loonbelastingspecialist (ref.nr: 9007)

Combinatie functie tussen Loonbelastingadviseur en algemeen MKB belastingadviseur
Onze opdrachtgever is een regionaal accountant en belastingadvieskantoor. Op hun kantoor te Amsterdam willen zij hun LB afdeling verder uitbreiden. In beginsel zal deze functie gaan bestaan uit 50% LB werkzaamheden en 50% het algemeen adviseren van MKB en DGA cliënten.

 

Voor meer informatie over deze functie kunt u ons bellen of e-mailen

Afdrukken

Arnhem: ervaren LB specialist (ref:9006)

Zelfstandige LB specialst
Onze opdrachtgever is een accountants- en belastingadviesorganisatie met meerdere vestigingen in Nederland. Ze richten zich met name op ondernemingen uit het midden bedrijf waaronder ook veel familiebedrijven. Naast de nationale markt zijn zij ook actief op de internationale markt. De sfeer binnen deze organisatie is informeel, persoonlijk en laagdrempelig.

 

Bel of mail ons voor meer informatie over deze vacature

Afdrukken

Nijmegen: Senior LB specialist (ref: 9005)

Senior LB specialist
Onze opdrachtgever is een zelfstandig en onafhankelijk belastingadvieskantoor. Hun cliënten zijn vergelijkbaar met die van de grote kantoren, middelgroot tot groot MKB nationaal en internationaal. Voor het opzetten van een LB praktijk zijn zij opzoek naar een zelfstandige LB specialist

Afdrukken

Arnhem: Loonbelasting specialist (ref: 9004)

0 tot 4 jaar ervaring Loonbelasting praktijk
Onze opdrachtgever is een middelgroot belastingadviesorganisatie met meerdere vestigingen. Ze werken met name voor middelgrote tot grote ondernemingen en hun DGA's. Voor hun regio kantoor te Arnhem zijn wij op zoek naar een tweetal specialisten loonbelasting en arbeidsrecht. Het betreft hier functies voor zowel een starter, die zich hierin wil specialiseren, als voor een kandidaat met 1 tot 4 jaar ervaring op het gebied van loonbelasting en arbeidsrecht.

Afdrukken

Randstad: Loonbelastingspecialist (ref: 9003)

2 tot 9 jaar ervaring als Loonbelastingspecialist
Voor diverse grote belastingadvieskantoren te Amsterdam, Rotterdam en Den Haag zoeken wij zowel beginnende als zeer ervaren LB specialisten. Neem voor u specifieke functie mogelijkheden contact met ons op.

Reageer