Alkmaar: Belastingadviseur nationale praktijk (ref:1016)

0 tot 1 jaar ervaring MKB en DGA praktijk
Onze opdrachtgever is een accountants- en belastingadviesorganisatie met meerdere vestigingen in Nederland. Ze richten zich met name op ondernemingen uit het midden bedrijf waaronder ook veel familiebedrijven. Naast de nationale markt zijn zij ook actief op de internationale markt.

De sfeer binnen deze organisatie is informeel, persoonlijk en laagdrempelig.

 

Functieomschrijving:

Het verstrekken van adviezen op fiscaaljuridisch terrein en verzorgen belastingaangiften voor met name de inkomsten- en vennootschapsbelasting. De nationale adviespraktijk heeft specialisten in huis op het gebied van Loon- en Premieheffing en BTW.

Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling staat voorop. Daarom wordt samen met jou een individueel opleidingstraject uitgezet. Dit houdt niet alleen in dat je je vakinhoudelijk meer gaat verdiepen en verbreden, maar ook je vaardigheden op diverse andere gebieden worden verder ontwikkeld. Denk hierbij aan trainingen op het gebied van communicatie, commercie, persoonlijke effectiviteit en efficiency. Kortom: een interessante boeiende functie in een open en collegiale werksfeer met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden én volop ruimte om jouw persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Werkzaamheden:
Je start in de functie van Fiscaal Assistent waarbij je werkt voor een gevarieerd klantenpakket dat voornamelijk bestaat uit groeiende ondernemers. Je werkt onder supervisie van een ervaren collega en maakt eenvoudige en uitgebreide aangiften IB/Vpb en stel je vermogensvergelijkingen op. Ook informeer je klanten omtrent procedures, overheidsvoorschriften en gegevens aangaande loonbelasting , A.O.W., inkomsten- en vennootschapsbelasting e.d.


Functie vereisten:

Een (bijna)afgeronde opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht
Tevens heb je een serviceverlenende instelling en een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Reageer