Arnhem: Belastingadviseur nationale praktijk (ref:1089)

Senior/manager niveau nationale adviespraktijk
Onze opdrachtgever is een accountants- en belastingadviesorganisatie met meerdere vestigingen in Nederland. Ze richten zich met name op ondernemingen uit het midden bedrijf waaronder ook veel familiebedrijven. Naast de nationale markt zijn zij ook actief op de internationale markt.

De sfeer binnen deze organisatie is informeel, persoonlijk en laagdrempelig.

 

Functieomschrijving:

Als rechterhand van de partner adviseerd u zelfstandig MKB en DGA clientenop fiscaaljuridisch terrein. De nationale adviespraktijk heeft specialisten in huis op het gebied van Loon- en Premieheffing en BTW.

Persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling staat voorop. Daarom wordt samen met jou een individueel opleidingstraject uitgezet. Dit houdt niet alleen in dat je je vakinhoudelijk meer gaat verdiepen en verbreden, maar ook je vaardigheden op diverse andere gebieden worden verder ontwikkeld. Denk hierbij aan trainingen op het gebied van communicatie, commercie, persoonlijke effectiviteit en efficiency. Kortom: een interessante boeiende functie in een open en collegiale werksfeer met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden én volop ruimte om jouw persoonlijke kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Werkzaamheden:
Je werkt voor een gevarieerd klantenpakket dat voornamelijk bestaat uit groeiende ondernemers.


Functie vereisten:

Een afgeronde opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht en minimaal 5 jaar ervaring binnen de nationalepraktijk Tevens heb je een serviceverlenende instelling, ben je communicatief en heb je een gezonde werklust.

Reageer

Naam 
Telefoonnummer 
Email adres 
Opmerkingen 
Bestand bijvoegen 
Vul het volgende in sutisn Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie van deze mail