Amsterdam: Belastingadviseurs nationale praktijk (ref:1098)

6 tot 9 jaar ervaring nationale MKB en DGA praktijk

Onze opdrachtgever is een snelgroeiende organisatie van accountants en belastingadviseurs. Het is een jong en ambitieus kantoor dat zijn cliënten optimale ondersteuning biedt met een breed scala aan (advies)diensten. Hun bedrijfscultuur stimuleert intern de professionele ontwikkeling van hun medewerkers en extern een efficiënte dienstverlening aan cliënten.

Werken bij deze opdrachtgever betekent kiezen voor een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Met een groei van ruim 17% behoren zij tot een van de snelst groeiende accountantskantoren in de Randstad. Daarmee bieden zij dus volop mogelijkheden voor talenten.

Het zelfstandig ondernemen vormt bij hun een kernwaarde hiermee creëer je jouw eigen carrièrepad. In een rap tempo krijgt een beginnend assistent verantwoordelijkheden en zelfstandigheid. Al na enkele jaren zijn er mogelijkheden voor leidinggeven en klantverantwoordelijkheid. Hun primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Ze zijn vooral op zoek naar flexibele mensen, die graag kwaliteit leveren en gevoel hebben voor sociale verhoudingen. Het wordt zeer gewaardeerd als je naast je werk ook andere interesses hebt. Kortom: als je actief in het leven staat, ben je zeker welkom bij hun.

 

Functie omschrijving:

Wil je een afwisselende baan bij een jong, professioneel en sterk groeiend belastingadvieskantoor? Wellicht ben jij de enthousiaste en leergierige fiscalist die wij zoeken? Je beheert je eigen cliënten portefeuille

 

Funcite niveau:

Universitaire opleiding fiscale economie of fiscaal recht en minimaal 6 jaar relevante werk ervaring

Als Belastingadviseur adviseer je MKB ondernemiers en DGA's op een breedt fiscaal gebied. Je bent zelfstnasig verantoordelijk voor je eigen cliënten portefeuille, je onderhoud contacten met je clienten en de belastingdienst en je begeleid en geeft leiding aan assistenten.

 

Functie eisen:

Ruime ervaring, goede contactuele eigenschappen, ondernemersmentaliteit, ambitie en een hands-on mentaliteit. Een afgeronde Universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie en/of NOB opleiding.

 

Persoonlijke eigenschappen:

  • Goede contactuele eigenschappen
  • Ondernemersmentaliteit
  • Ambitie
  • Hands-on mentaliteit

Aantal werkuren (week):40

 

Opmerkingen:

Geboden wordt een prima salaris op basis van opleiding en werkervaring. Er wordt gewerkt met flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden, waarbij je kunt kiezen voor een leaseauto of meer salaris. Bij goed functioneren wordt, indien nog niet afgerond, de NOB opleiding geheel vergoed.

Reageer

Naam 
Telefoonnummer 
Email adres 
Opmerkingen 
Bestand bijvoegen 
Vul het volgende in hhbuhh Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie van deze mail