Apeldoorn: Belastingadviseur nationale praktijk (ref: 1063)

0 tot 3 jaar ervaring MKB en DGA praktijk
Onze opdrachtgever is een landelijk operend accountants en belastingadviesorganisatie die zich met name, in brede zin, richt op de MKB en DGA praktijk. Naast hu grote nationale praktijk werken zij internationaal samen met diverse kantoren. Binnen deze organisatie zijn diverse specialisten werkzaam. Hun kantoren variëren in omvang.

De functie:

Voor hun kantoor te Apeldoorn zoeken wij een assistent belastingadviseur met o tot 3 jaar ervaring binnen de nationale MKB en DGA praktijk.


Functie eisen:
Afgeronde opleiding Fiscaal Recht/ Fiscale Economie of in de afrondende fase zit. Daarnaast voornemens is te gaan starten met de NOB opleiding.

Hun kantoor te Apeldoorn kent een gevarieerde en groeiende fiscale praktijk waar we zowel particulieren, ondernemers als internationaal opererende ondernemingen adviseren en begeleiden. Je werkt onder supervisie van een ervaren collega. Je schrijft adviezen, maakt aangiften IB/Vpb en

De juiste kandidaat is ondernemend, praktisch ingesteld en een aanpakker die in staat is de wensen van de opdrachtgevers te integreren in zijn/ haar dienstverlening. Bovendien ben je communicatief vaardig, nauwkeurig, cijfermatig onderlegd en een teamplayer.

Reageer

Naam 
Telefoonnummer 
Email adres 
Opmerkingen 
Bestand bijvoegen 
Vul het volgende in scrzfq Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie van deze mail