Naaldwijk: Belastingadviseur nationale praktijk (ref: 1053)

2 tot 5 jaar ervaring MKB en DGA praktijk
Onze opdrachtgever is een accountants- en belastingadviesorganisatie met meerdere vestigingen in Nederland. Ze richten zich met name op ondernemingen uit het midden bedrijf waaronder ook veel familiebedrijven. Naast de nationale markt zijn zij ook actief op de internationale markt.

De sfeer binnen deze organisatie is informeel, persoonlijk en laagdrempelig

 

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor fiscale aangelegenheden, stel je bezwaarschriften op en verzoek je tot uitstel van betaling. Daarnaast adviseer je cliënten in allerlei kwesties. Verder bepaal je de fiscale positie van cliënten en onderhoud je contact met de cliënt.

Werkzaamheden

In deze functie ben je, onder eindverantwoording van en met begeleiding van een adviseur, verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden: Je behandelt gecompliceerde fiscale aangelegenheden, stelt bezwaarschriften op en verzoekt tot uitstel van betaling. Je adviseert cliënten inzake procedures, overheidsvoorschriften en gegevens inzake loonbelasting, A.O.W., vennootschaps-, omzetbelasting etc. Verder behoren het bepalen van de fiscale positie van cliënten op basis van accountantsrapporten en het onderhouden van contacten met cliënten, inspecties en andere instanties tot je werkzaamheden. Tenslotte bereid je adviezen van gecompliceerde aard en deelopdrachten voor en concipieer je deze.


Functie vereisten

Voor de functie van Junior Adviseur binnen de belastingadviespraktijk heb je een afgeronde opleiding PD Belastingrecht met minimaal vier jaar ervaring, een diploma HEAO-FE of een afgeronde universitaire opleiding FR/FE met minimaal twee jaar ervaring dan wel studeer je voor Federatie Belastingadviseur in het 4e of 5e jaar.


Doorgroei mogelijkheden

Vanuit deze functie kun je, afhankelijk van de manier waarop je je ontwikkelt en de voortgang van je studie, in 2-4 jaar doorgroeien naar de functie van Adviseur. 

Reageer