Nunspeet: Belastingadviseur nationale praktijk (ref: 1046)

senior niveau, ruime ervaring MKB en DGA praktijk
Onze opdrachtgever is een accountants- en belastingadviesorganisatie met meerdere vestigingen in Nederland. Ze richten zich met name op ondernemingen uit het midden bedrijf waaronder ook veel familiebedrijven. Naast de nationale markt zijn zij ook actief op de internationale markt.

De sfeer binnen deze organisatie is informeel, persoonlijk en laagdrempelig

Functieomschrijving

In deze functie ben je in belangrijke mate medeverantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve bezetting van de fiscale discipline en voor acquisitie en continuïteit van adviesopdrachten bij bestaande dan wel potentiële relaties. Je wordt daarbij ingeschakeld bij de managementtaken op de vestiging.


Werkzaamheden

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het adviseren van cliënten met betrekking tot fiscale constructies en het ondersteunen van cliënten op algemeen economisch, juridisch en fiscaal terrein. Je spant beroepsprocedures aan, zorgt voor een juiste behandeling/afhandeling daarvan en signaleert veranderingen op het gebied van de wetgeving en jurisprudentie. Verder behandel je zowel zelfstandig als in teamverband bijzondere opdrachten. Je wordt ingezet bij het geven van interne en externe vaktechnische cursussen dan wel vaktechnische lezingen en hebt daarmee ook een representatieve taak.


Functie vereisten

Voor deze functie is een afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht / Fiscale Economie, lidmaatschap van het NOB en minimaal 6 jaar relevante ervaring binnen een belastingadviespraktijk noodzakelijk dan wel beschik je over een afgeronde opleiding FB, ben je lid van de NFB en heb je minimaal 8 jaar relevante ervaring in een aangifte-/adviespraktijk.


Doorgroei mogelijkheden

Vanuit de functie Senior Manager kun je, afhankelijk van de manier waarop je je ontwikkelt, in 2 tot 5 jaar doorgroeien naar de top: een positie als Partner of Particpant komt aan de orde wanneer je je op commercieel, vakinhoudelijk en qua management-vaardigheden hebt ontwikkeld tot een topper.

Reageer

Naam 
Telefoonnummer 
Email adres 
Opmerkingen 
Bestand bijvoegen 
Vul het volgende in xofvoq Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie van deze mail