Den Haag: Belastingadviseur nationale praktijk (ref: 1036)

4 tot 7 jaar ervaring MKB en DGA praktijk
Onze opdrachtgever is een accountants- en belastingadviesorganisatie met meerdere vestigingen in Nederland. Ze richten zich met name op ondernemingen uit het midden bedrijf waaronder ook veel familiebedrijven. Naast de nationale markt zijn zij ook actief op de internationale markt.

De sfeer binnen deze organisatie is informeel, persoonlijk en laagdrempelig

 

Functieomschrijving

Gaan voor jou ambitie en teamwork goed samen? Dan zorgen zij voor een loopbaanpad op maat met heldere perspectieven en duidelijke afspraken èn voor een team dat met elkaar kan werken en lachen.

Werkzaamheden

In deze functie adviseer je cliënten met betrekking tot fiscale constructies en ondersteun je cliënten op algemeen economisch, juridisch en fiscaal terrein. Je spant beroepsprocedures aan, zorgt voor een juiste behandeling/afhandeling daarvan en signaleert veranderingen op het gebied van de wetgeving en jurisprudentie. Verder behandel je zowel zelfstandig als in teamverband bijzondere opdrachten. Je wordt ingezet bij het geven van interne en externe vaktechnische cursussen dan wel vaktechnische lezingen en hebt daarmee ook representatieve taak.

Functie vereisten

Een afgeronde Universitaire opleiding Fiscaal Recht / Fiscale Economie, lid van het NOB en minimaal vier jaar relevante ervaring in een belastingadviespraktijk dan wel een afgeronde opleiding FB, lid van de NFB, dan wel de controleursopleiding en meer dan 6 jaar relevante ervaring in een aangifte-/adviespraktijk.

Doorgroei mogelijkheden

Vanuit de functie van Manager kun je, afhankelijk van de manier waarop je je ontwikkelt in 3-5 jaar doorgroeien naar de functie van Senior Manager. Natuurlijk zorgen wij voor een helder carrièrepad. We maken elk jaar afspraken met elkaar over de ontwikkeling die je gaat doormaken en hoe we daar met elkaar aan gaan werken.

Reageer

Naam 
Telefoonnummer 
Email adres 
Opmerkingen 
Bestand bijvoegen 
Vul het volgende in phyxod Help ons om SPAM te voorkomen
  Stuur mij een kopie van deze mail