Alphen aan den Rijn: Aangifte medewerker (ref: 2009)

2 tot 4 jaar ervaring in het verzorgen van aangiften IB en VPB
Onze opdrachtgever is een accountants- en belastingadviesorganisatie met meerdere vestigingen in Nederland. Ze richten zich met name op ondernemingen uit het midden bedrijf waaronder ook veel familiebedrijven. Naast de nationale markt zijn zij ook actief op de internationale markt.

De sfeer binnen deze organisatie is informeel, persoonlijk en laagdrempelig

 

Functieomschrijving

In deze functie verricht je werkzaamheden ter voorbereiding van het opstellen van aangiften of jaarrapporten voor een gedeelte zelfstandig en gedeeltelijk met begeleiding van een ervaren collega.


Werkzaamheden

Je concipieert aangiften IB/Vpb en de daarmee samenhangende correspondentie. Je controleert aanslagen aan de hand van de aangiften, stelt bezwaarschriften op en regelt de uitstel van betaling. Je maakt aantekeningen van geconstateerde problemen en bespreekt deze met de voor de uitvoering van de opdracht verantwoordelijke collega en overleg je vervolgens met de cliënt. Ook stel je vermogensvergelijkingen op en informeer je cliënten omtrent procedures, overheidsvoorschriften en gegevens aangaande loonbelasting, A.O.W., inkomstenbelasting etc.


Functie vereisten

Voor deze functie is een afgeronde doctoraalstudie Fiscaal Recht / Fiscaal Economie dan wel een afgeronde studie HEAO-FE benodigd. Ook wanneer je in het tweede of derde jaar van de FB-opleiding zit en minimaal twee jaar ervaring hebt, kun je voor deze functie in aanmerking komen.

Reageer