Amstelveen: Aangifte medewerker (ref:2015)

1 tot 4 jaar ervaring aangiften IB en VPB
Onze opdrachtgever is een accountants- en belastingadviesorganisatie met meerdere vestigingen in Nederland. Ze richten zich met name op ondernemingen uit het midden bedrijf waaronder ook veel familiebedrijven. Naast de nationale markt zijn zij ook actief op de internationale markt.

De sfeer binnen deze organisatie is informeel, persoonlijk en laagdrempelig


Functieomschrijving

In de veelzijdige functie van Assistent Belastingadviespraktijk maak je eenvoudige en uitgebreide aangiften IB/VPB en stel je vermogensvergelijkingen op. Ook heb je contact met cliënten.


Werkzaamheden

In deze functie werk je onder supervisie van een ervaren collega en maak je eenvoudige en uitgebreide aangiften IB/Vpb en stel je vermogensvergelijkingen op. Ook informeer je cliënten omtrent procedures, overheidsvoorschriften en gegevens aangaande loonbelasting, A.O.W., inkomsten- en vennootschapsbelasting e.d. Verder bereid je adviezen van eenvoudige aard voor en bereid je deelopdrachten van adviezen voor en concipieer je deze.


Functie vereisten

Voor de functie van Assistent binnen de belastingadviespraktijk heb je een diploma HEAO-FE, een afgeronde universitaire opleiding FR/FE of een afgeronde opleiding PD Belastingrecht met twee jaar ervaring nodig, dan wel studeer je voor Federatie Belastingadviseur in het 2e of 3e jaar.

Reageer